Една жена била много смотана и нечистоплътна... С времето мъжът и спрял да и обръща внимание. Прибирал се от работа, лягал и заспивал... Но тъй като жена му била крайно тъпа, и недосетлива, изобщо не предполагала от къде идва проблема между тях? Дошло и на ум да отиде на преглед при психолог, с надежда, че той ще я посъветва... Влиза в кабинета и започнала да обяснява обстойно "ситуацията"... Естествено, психологът разбрал причината, поради която мъжът и я избягва, още щом се доближила до него... И и казал:
- Слушай сега, отиди в аптеката, вземи си сапун "Бор", шампоан и дезодорант "Бор"... Прибери се, изкъпи се хубаво със сапуна и шампоана и се напръскай и с дезодоранта, и ще видиш как мъжът ти ще ти обърне внимание и ще възродите страстта. Ще се чувствате сякаш се намирате в борова гора!
Зарадвала се жената и тръгнала веднага към аптеката. Купила всичко и се прибрала... Но... Стои тя и си мисли...
- Ооо, сега да си мокря тялото, леле и то цялото ли?! Ооо, и косата пък защо?! Ооо, ще се напръскам само с дезодоранта...
Така и направила. Вечерта се прибира мъжа ѝ. А тя с нетърпение чака внимание и страст... И легнал си мъжа и... Този път я погледнал малко по-различно... Но в един момент, знаете, пак и обърнал гръб, тя си е същата миризливка... Но тя не се примирила и започнала да го пита:
- Мъжо, а бе, не ти ли мириша на нещо бе?!
- Остави ме да спя!
- Ама мъжо, кажи бе...
- Остави ме ти казах!
- Няма пък, кажи ми, кажи мииии, искам да знам, не ти ли мириша на нещо хубаво? Кажи де...
Упорствала така неколкократно и мъжът ѝ не издържал и се обърнал към нея...
- Да!!! Миришеш ми, жено! Много ми миришеш!!! На ла*но в борова гора ми миришеш!!!
В малък американски град дошъл нов жител. Не след дълго му направило впечатление, че населението е 100% мъжко! Един прекрасен ден го ударил хормона и попитал съседа си:
- Извинявай, малко ми е неудобно, ама как се оправяте, когато имате нужда от с*кс?
Другият му отговорил:
- Пич, за да не станем педали, прибягваме до крайни мерки! Срам не срам, всички тук чукаме овце!
Новодошлият намерил едно от споменатите добичета и яко го опънал! А после я завел в местния бар! Всички присъстващи подбелили очи и започнали нещо да си шепнат.
Новодошлият попитал:
- Какво има сега? Преди малко правих с*кс с тая очарователна овца! Но аз имам нужда и от духовна връзка - да си поговоря с нея, да ѝ попея, да ѝ рецитирам романтични стихове и - както виждате, да я заведа и на бар!
Някакъв старец се обадил:
- Момче, ти си луд! Толкова свободни овце има наоколо, а ти намери да еб*ш точно гаджето на шерифа!
Начи, много ме дразнят тия, дето се подиграват на хората, носещи провизии в багажника, когато отиват в Гърция. Какво толкова? Аз например съм взел съвсем малко неща. 5 стека минерална вода-тяхната не струва. 5 стека "Ариана"-нема да им плащам двойно скапаната бира! 20 консерви русенско варено, по навик от соца. Няколко подкови суджучец-гърците един суджук не могат да направят като хората. Взех и две тенекии сиренце-тяхното е боклук. 48 рула тоалетна хартия - свикнАл съм с нашата. Фанах намаление на фанта и кока-кола в "Метро" и взех по 24 бройки. Един стек лютеница, стек бисквиДи, три шишета олио, по една щайга домати, краставици и пиперки. Една кутия "Морени". Мислех и малко сладолед да нося, но по тези задръствания можеше да се стопи. Сега се чудя дали изобщо да им ходя на плажа, или да си стоя в стаята и да похапвам, че нещо да не се скапе в тая жега.

wholesale Cheap jerseys Dynamo, Kiev X videos Wholesale NBA Jerseys cheap anello backpack wholesale Ncaa jerseys cheap yeti cups cheap Mobile phone wholesale Mlb jersey cheap tumi backpack cheap gymshark clothes wholesale the north face backpack wholesale Nfl jerseys cheap swiss gear backpack cheap fjallraven backpack cheap off white cheap Oakleys Sunglasses Cheap power tools Cheap Nike Shoes cheap hydro flask
Wholesale jerseys |