17-11-2017 20-11-2018
България и Северна Македония ще си сътрудничат в борбата с трафика на хора

България и Северна Македония ще си сътрудничат в борбата с трафика на хора

Каракачанов потвърди българската позиция в подкрепа на членството на Северна Македония в НАТО и ЕС

Политика 17:36 | 23.07.19 201
Реставрират стенопис от 14 век в Бачковския манастир

Реставрират стенопис от 14 век в Бачковския манастир

Върху него имало мазилка и друг живописен слой

Пловдив 17:07 | 23.07.19 312
Фолклорна фиеста с много гости от чужбина във Велико Търново (снимки)

Е-Референдум

Достатъчно информирани ли сте, за да оцените сделката за изтребителите F-16?

Достатъчно информирани ли сте, за да оцените сделката за изтребителите F-16?

Десислав Чуколов, зам.-председател на "Атака"

НФСБ и ВМРО застрашават управлението на страната. Това, което е прието на заседание на парламентарната група, денонсира споразумението между „Атака“ НФСБ и ВМРО. Това , което са гласували вчера, нарушава коалиционното споразумение, което стои над това какъв е правилникът на групата. Колегите от НФСБ и ВМРО бламират и това споразумение между ГЕРБ, „Обединени патриоти“ - НФСБ, Атака и ВМРО“. Коалицията е факт благодарение на усилията на Волен Сидеров. Моторът на „Обединени патриоти“ Сидеров е отстранен.

Валери Симеонов, председател на НФСБ

С промените в ръководството на „Обединени патриоти“ коалиционното споразумение с ГЕРБ не се поставя в риск, заздравяват се коалиционните отношения. Или някой не е чел коалиционното споразумение, или не е чел правилника на групата. Между ПГ на „Обединени патриоти“ и коалиционното споразумение има разлика. Едното определя взаимоотношенията между трите партии, правилникът на парламентарната група определя редица правила, по които тя да работи, ако работи. Тъй като досега тя не работеше, практически трябва да се приеме като акт на оздравяване на коалиционните отношения тази промяна на ръководството, което досега не е събирало групата на заседания.

35.54% гласували: 408 64.46%

wholesale Soccer jerseys cheap hydro flask cheap Mobile phone cheap anello backpack cheap Oakleys Sunglasses X videos wholesale Mlb jersey Dynamo, Kiev cheap yeti cups wholesale Ncaa jerseys cheap fjallraven backpack cheap swiss gear backpack wholesale Nhl jerseys wholesale Cheap jerseys wholesale Nfl jerseys wholesale the north face backpack Wholesale NBA Jerseys cheap off white cheap gymshark clothes cheap RayBan Sunglasses
Wholesale jerseys |