500 танцьори се надиграваха в Русе

500 танцьори се надиграваха в Русе

Подкрепям с отвращение Цецка Цачева

Подкрепям с отвращение Цецка Цачева

Цецка Цачева подава оставка

Цецка Цачева подава оставка

Босът на ало мафията остава в ареста

Босът на ало мафията остава в ареста

15 семейства вече напуснаха призрачния блок в Русе

15 семейства вече напуснаха призрачния блок в Русе

Последни новини

Времето в Русе

 • 17:00 Слънчево            
            18° Слънчево
  18:00 Слънчево            
            15° Слънчево
  19:00 Ясно            
            13° Ясно
  20:00 Ясно            
            11° Ясно
  21:00 Ясно            
            10° Ясно
  22:00 Ясно            
            Ясно
  23:00 Ясно            
            Ясно
  00:00 Ясно            
            Ясно
  01:00 Ясно            
            Ясно
  02:00 Ясно            
            Ясно
 • 03:00 Ясно            
            Ясно
  04:00 Ясно            
            Ясно
  05:00 Ясно            
            Ясно
  06:00 Ясно            
            Ясно
  07:00 Слънчево            
            Слънчево
  08:00 Слънчево            
            Слънчево
  09:00 Слънчево            
            Слънчево
  10:00 Слънчево            
            12° Слънчево
  11:00 Слънчево            
            16° Слънчево
  12:00 Слънчево            
            17° Слънчево
 • 13:00 Слънчево            
            19° Слънчево
  14:00 Слънчево            
            21° Слънчево
Нд. 24.03.19 Слънчево / 18° Слънчево
Пн. 25.03.19 Слънчево / 22° Слънчево
Вт. 26.03.19 Облачно с дъжд / 14° Облачно с дъжд
Ср. 27.03.19 Облачно, кратък дъжд / 13° Облачно, кратък дъжд
Чт. 28.03.19 Променлива облачност / 13° Променлива облачност
Пт. 29.03.19 Предимно облачно -1° / 13° Предимно облачно
Сб. 30.03.19 Предимно облачно, слаб дъжд / 12° Предимно облачно, слаб дъжд
Нд. 31.03.19 Предимно облачно / 15° Предимно облачно
Пн. 01.04.19 Променлива облачност / 14° Променлива облачност
Вт. 02.04.19 Променлива облачност / 12° Променлива облачност

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Днес може да изместите любовните отношения на втори план. Може смело да разчитате, че близките ви разбират вашите проблеми. Вашата свръхактивност е ориентирана към работата и кариерата. Подходящо време за обмислянето на финансова сделка. Своеволието ви на работното място може да приключи, при крайни обстоятелства с вашето уволнение. Ако някой ви е задлъжнял с пари, може вече да не разчитате, че ще ви ги върне.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Непосредствени и импулсивни, Телците са готови веднага да пристъпят към действие. Възможна е ваша склонност да използвате в разговора си с близките доверителен тон, докосвания и прегръдки. Възможно е днес да използвате всяка възможност да се развлечете, отлагайки работата за след това. Не са изключени грешки във финансовите разчети и ненадеждност от страна на партньорите и доверените лица.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ неделя - 24 март 2019 г. ]

При много Близнаци е възможно днес да се зароди първата им любов. Възможно е да ви се наложи да жертвате себе си и своите лични планове заради дълга си към родителите или роднините. У вас може да се развият способности към конструкторска или инженерна работа, предприемачество, към работата с точни инструменти. Например, хирург, зъболекар, механик/, но и към научна или литературна дейност. По отношение на парите сте прибързани, затова доста пъти може да пропуснете шанса си да направите пари, захващайки се за няколко неща едновременно.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Помнете, че днес не е най-подходящото време за изясняване на отношенията. С това може доста да съсипете живота си. В брака си и другите видове партньорство сте малко невъздържани в езика си и се стремите към спорове или свади. Поради своите резки изказвания може да се скарате окончателно с всички. Някои Раци стават известни на широката общественост благодарение на вниманието на журналистите или по друг начин.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ неделя - 24 март 2019 г. ]

В живота ви са възможни романтични увлечения и всевъзможни приключения. Вие сте много честни и съзнателни и искате и околните да постъпват честно. За вас е дело на чест успешното изпълнение на работата. Мнозина Лъвове съумяват да вложат пари в изгодна дейност. Не бъдете разточително щедри с приятелите и близките, склонността да пуснете прах в очите им може да ви разори.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Проявявайте предпазливост, съперниците се стараят да ви навредят. В семейството е възможна неудовлетвореност и неумение да се изслушвате един друг. Девите, имащи отношение към творчеството, може да бъдат осенени от вдъхновение и цял ден да се занимават с любимата си работа. Не бъдете твърде доверчиви при сметките.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Ако се поддадете на песимизма, ви очаква упадък на силите и лошо настроение. През първата половина на деня са възможни дисхармония в общуването, агресия от страна на близките и появяването на проблеми от нищо. Дерзайте в новите начинания, намерете мъжество да се борите с обективните обстоятелства, препятствия и противодействие.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Мнозина Скорпиони няма да бъдат удовлетворени от личния си живот, който може да им се стори тягостен. Днес е благоприятно да проявявате максимум търпение и такт. Можете да разчитате на взаимно разбиране в семейството. Възрастните трябва да бъдат по-отворени към роднините си. Много Скорпиони се увличат от авангардните форми на изкуството. Трябва старателно да водите финансовите си дела, спазвайки най-строг ред в документите, сметките и книжата.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Днес е възможна важна покана или предложение, което трябва да приемете. Събитията от деня не само разнообразяват живота ви, но и доставят удоволствие от общуването, даряват ви с нови приятели и нужните познанства. Обмислените действия и решителността в постъпките трябва да ви донесат заслужен успех.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Звездите предупреждават жените за възможен край на романтично увлечение. Може да намалите негативните тенденции на деня само със своето предразположение към предпазливост и действия, основаващи се на обективната оценка на извършващото се и по-чувствителното отношение към ближните. Не се отпускайте и не се отвличайте от второстепенни детайли. Трудно е да наваксате в бъдеще пропуснатите сега възможности.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ неделя - 24 март 2019 г. ]

При влюбените са възможни чести скарвания без особени причини. Детето, родено днес в семейството на Водолея, може да бъде изключителна личност, притежаваща необикновено здраве и нравствена чистота. Днес имате завидна работоспособност и успявате да свършите извънредно много, което може да предизвика завистта на конкурентите. Днес може да правите капиталовложения, големи покупки, тъй като благоприятното разположение на планетите може да доведе до значителни приходи в недалечно бъдеще.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ неделя - 24 март 2019 г. ]

Това е добър период за обсъждане плановете за бъдещето. Спокойно изпълнявайте текущите си задължения, заемете се с благоустройването на дома и правете незначителни покупки. С проблемите, които през последните години много са измъчвали Рибите, е свършено и всеки от представителите на този знак, макар и по различен начин, поема своя път към успеха. Финансовото положение остава непроменено.

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Ванка, какъв беше тоя купон снощи у вас? То не бяха викове, танци...
- Не бе. Дядо донесе един кошер да ни покажел как става медът...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари