VČERAJŠNJA POPOLDANSKA TRAGEDIJA: Mrtev je obležal na dvorišču hiše

Kronika

V naselju Dolnja Bistrica je v sredo okoli 16. ure 46-letni moški vozil kolo po lokalni cesti in zavil na dvorišče stanovanjske hiše. Pri tem hitrosti vožnje ni prilagodil tako, da bi obvladoval kolo, zaradi česar je padel ter obležal mrtev, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Kolesar, ki ni uporabljal čelade, je včeraj v naselju Dolnja Bistrica z lokalne ceste zavil na dvorišče stanovanjske hiše, pri tem pa ni prilagodil hitrosti vožnje in padel s kolesa, nato pa mrtev obležal. Zdravstveni delavci so 46-letnika neuspešno oživljali, zdravnica pa je odredila obdukcijo, so sporočili z murskosoboške policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija

cheap gymshark clothes Cheap Nike Shoes wholesale Nhl jerseys cheap fjallraven backpack Wholesale NBA Jerseys cheap tumi backpack wholesale Cheap jerseys cheap Oakleys Sunglasses wholesale Soccer jerseys wholesale Nfl jerseys cheap yeti cups Cheap power tools cheap swiss gear backpack wholesale Ncaa jerseys wholesale Mlb jersey cheap anello backpack X videos cheap off white wholesale the north face backpack cheap hydro flask
Wholesale jerseys |