PONOČI VLOMILI V BENCINSKI SERVIS: Odnesli za 20.000 evrov cigaret

Kronika

V četrtek ob 2.30 je bilo vlomljeno v bencinski servis v Prestranku. Neznani storilec je iz skladiščnega dela ukradel cigarete različnih blagovnih znamk v skupni vrednosti 20.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V sredo ob 13. uri so policisti v Bertokih ustavili 77-letnega domačina, ki je vozil osebni avtomobil, na katerem je imel nameščeni dve različni registrski tablici. V postopku je bilo ugotovljeno, da sta obe registrski tablici ukradeni. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba, prav tako je zaradi vožnje neregistriranega vozila dobil plačilni nalog.

V sredo med 18.00 in 19.20 je neznani storilec vlomil v hišo na Tribanu. Pregledal je notranjost in ukradel predmete iz zlata v vrednosti 5000 evrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija

cheap Oakleys Sunglasses cheap tumi backpack cheap yeti cups wholesale Mlb jersey wholesale Ncaa jerseys wholesale Nfl jerseys cheap fjallraven backpack wholesale Nhl jerseys wholesale the north face backpack Wholesale NBA Jerseys Cheap power tools wholesale Cheap jerseys cheap hydro flask cheap off white cheap swiss gear backpack cheap RayBan Sunglasses cheap anello backpack cheap Mobile phone X videos wholesale Soccer jerseys
Wholesale jerseys |