POMORSKI POLICISTI NA VRHUNCU SEZONE OSTALI BREZ PLOVIL: Tri so na popravilu, dveh ne morejo uporabljati

Koper

Slovenska policija ima pet plovil, dva čolna, ki sta patruljirala ob meji s Hrvaško in tako skrbela za zaščito slovenskih ribičev, sta po poročanju POP TV na popravilu, plovilo P-66 pa je zaradi težav z motorjem že več kot leto dni v portoroški marini.

Kot je včeraj poročala televizija, sta pomorskim policistom na voljo še dva čolna, ki pa ju ne morejo uporabljati. P-11 je sicer privezan v Kopru, a mora biti za plovbo na njem vsaj pet pomorskih policistov, kar je trenutno zaradi dopustov in bolniških nemogoče. Manjši gumenjak pa je primeren le za priobalno plovbo, sploh ob takem vremenu, ko je morje bolj razburkano, saj nima kabine.

Policija tako v času, ko je turistična sezona na Obali na vrhuncu, pluje na plovilih Uprave za pomorstvo in ribiške inšpekcije. Kot so zatrdili za televizijo, z varovanjem morske meje nimajo težav.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija

wholesale Ncaa jerseys wholesale Nhl jerseys cheap yeti cups cheap tumi backpack cheap Oakleys Sunglasses X videos cheap swiss gear backpack wholesale Mlb jersey wholesale the north face backpack wholesale Cheap jerseys cheap RayBan Sunglasses wholesale Nfl jerseys cheap gymshark clothes cheap fjallraven backpack Cheap power tools wholesale Soccer jerseys cheap anello backpack cheap off white Cheap Nike Shoes cheap Mobile phone
Wholesale jerseys |