KAM SE BOSTE LAHKO ŠLI KOPAT S SVOJIM ŠTIRINOŽCEM? V Kopru je zaživela prva plaža za pse (FOTO)

Koper

Minuli teden so se začele šolske počitnice, z njimi pa čas za kopanje v morju. Obe koprski plaži že sprejemata kopalce, svojo plažo pa so te dni dobili tudi psi. Mestna občina Koper je namreč ob ustju Badaševice uredila prvo urejeno koprsko pasjo plažo.

Na pobudo številnih lastnikov psov je koprska občina na koncu Semedelske promenade uredila del plaže, ki je namenjen izključno psom in njihovim lastnikom. Površina je ločena od drugih kopalnih površin in je opremljena z vso potrebno infrastrukturo, ki jo v teh vročih poletnih dnevih potrebujejo mali štirinožni prijatelji.

Poleg urejenega dostopa v vodo, prilagojenega manjšim psom, je plaža opremljena še s pitniki, ki lahko služijo tudi kot prha, postavljen je koš za pasje iztrebke in klop, na kateri se lahko lastniki psov spočijejo. Površina je ograjena, do nje je mogoče dostopati skozi dva vhoda.

Dela za ureditev pasje plaže je izvajala Marjetica Koper, vrednost naložbe je znašala 7 tisoč evrov. Prvi štirinožni prijatelji so se na novi plaži lahko kopali že minuli konec tedna.


X videos wholesale Nhl jerseys Cheap power tools Wholesale NBA Jerseys Cheap Nike Shoes cheap RayBan Sunglasses cheap off white wholesale Cheap jerseys cheap gymshark clothes cheap yeti cups wholesale Ncaa jerseys cheap Mobile phone cheap Oakleys Sunglasses cheap swiss gear backpack cheap fjallraven backpack Dynamo, Kiev wholesale Mlb jersey cheap hydro flask cheap tumi backpack wholesale Nfl jerseys
Wholesale jerseys |