A nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a hatóságok elutasították az összes feljelentést a parkolási ügyben. Szerintük még a bűncselekmény gyanúja is hiányzik. A parkolási maffia fellélegezhet.

A csapat tavalyelőtt kapott 15 milliárd forintos stadiont, aminek az üzemeltetése olyan drága, hogy az önkormányzat volt kénytelen fizetni. A csapat ki is esett az NB I-ből.

Facebook-videójában azt mondja, a feleségével és a bizalmasaival folytatott hosszú beszélgetések után döntött így.

jó?

Kiderül a 444 Jó hírleveléből. Olvass bele és iratkozz fel - fizetned csak akkor kell, ha tetszik!

fejre vigyázni

A KISS motorvonatok 30 centivel magasabbak, mint a FLIRT-ök.

Jászai Gellért lett a 4iG Nyrt. főrészvényese

Mészáros Lőrinc jobbkeze az informatikai vállalat legnagyobb befektetője.

Magyarországon 2010 óta nem mondott le kormánytag korrupció gyanúja miatt. A környékünk még nem érte el a magyar politika erkölcsi tisztaságát.

A kelet-németországi Görlitzben úgy nézett ki, meglesz a bevándorlásellenes párt első polgármesteri győzelme. Nemzetközi kampány indult, és mindenki felsorakozott a CDU-s vetélytársa mögött.

Miközben az anya és a másik gyerek a sátorban aludtak a Nyékládháza melletti tónál, ketten az autóban töltötték volna az éjszakát. A kocsi viszont elmozdult a helyéről.

Hová engedik a budapestiek kakáját, nejlonzacskóit, és tamponjait és társaikat, amikor esik az eső? Elképesztő vízi kalandokba keveredtünk a főváros területén, két lelkes környezetvédő csónakjában.

ellopott újratemetés

Közel 100 ember egy molinót tartott fel az 1989-es ravatal képével, és tiltakozott a rendszerváltás „naponta meghamisított emléke” miatt.

hamis a babis

Újabb gigantikus tüntetés készül a korrupcióval vádolt Andrej Babiš miniszterelnök ellen. A mozgalom szervezői attól félnek, hogy Csehország a magyar útra lép.

menj odébb

A szobor költöztetéséről döntő Kövér László nevében is koszorúztak.

zsenmin zsipao

A tüntetők megbénították a belvárost, annyira sokan vannak.

pozitív üregtényező

Szórakoztató nyomasztás.

Teljes áramszünet Argentínában és Uruguayban

48 millió ember maradhatott áram nélkül.

Koczka Tibor alpolgármester szerint az ingyenesen terjesztett Szombathelyi Hírlap tartalma fényévnyire van a keresztény, konzervatív értékektől.

Az elmúlt 24 órában több alapító is távozott a Fidesszel feltűnően szívélyes viszonyt ápoló szélsőjobboldali pártból.

Jobban ismered nálunk a Dunakanyar-Gödöllő-Ráckeve-Velencei-tó négyzetet? Várjuk a tippeket a 444 jó hely Magyarországon kalauzba!

Pszichedelikus és messzire nyúló ébresztés: Zságer Balázs a Hangoverben.

A főpolgármester-jelölt megnézte, mi a helyzet a metrókban, amit az oroszok drágábban és klíma nélkül újítottak fel.

A tűz óta először történt ilyesmi, igaz, egyelőre csak az egyik oldalkápolnában.

Az eljárás alá vont új képviselők több mint negyedét emberöléssel, emberölési kísérlettel, illetve nemi erőszakkal gyanúsítják.

A természetben töltött idő remek stresszoldó, csökkenti a vérnyomást és csökkenti az érrendszeri betegségek kockázatát - nem csoda, hogy az orvosok már receptre is felírják. Most végre az is kiderült, mennyi a természetben töltött idő hatásos adagja.

Miután közzétettük a beszélgetésük hangfelvételét, a Főegyházmegyei Hivatal levélben ígérte meg az áldozatnak, hogy Snell György lelkisegélyt nyújt neki. A püspök viszont közölte vele, hogy dehogy.

Nehéz lehet istennek lenni, de az ember olykor megpróbálkozik vele: vannak, akik hobbiból teremtenek világokat, és vannak, akik művészetként vagy gondolatkísérletként kezelik a kérdést. Az ember hajlamos is készpénzként elfogadni, amit olvas, de mi van, ha belegondolunk a részletekbe? Miért néz ki Mordor úgy, ahogy? Merre folynak a folyók? Hányan laknak Westeroson? A földrajz és a geológia megadja a választ.

Az állambiztonság utolsó nagy erőpróbája volt, hogy békés maradjon 1989. június 16-án a megemlékezés.

Hideglelős videókon lepleződött le sokadjára az amerikai rendőrök rasszizmusa. A forró aszfaltra rakatták volna a járásképtelen csecsemőt Phoenixben. Mindezt egy filléres játék miatt.

extrodæsia

Az elmúlt évtizedben vált jelentőssé az a filozófiai iskola, amely az emberi nézőpontok elhagyását szorgalmazza. Hogy mire lehet jó ez egy ökológiai válság idején és mit lehet ebből meríteni a saját életünkre, arról a magyar nyelvű szótárat szerkesztő xtro realm csapat tagjai meséltek nekünk.

elő

Játék! Küldjetek olyan idézetet a hét terméséből, ami erősebb annál, hogy "„Hirtelen majdnem 10 millió programolvasó országává váltunk. Nem baj, ha ekkora az igény, akkor lesz.”

gyász

97 éves volt.

Az Antall-kormány külügyminisztere szerint mindenkit személyes felelősség terhel, aki asszisztált Orbán irányváltásához.

magyarságtudat

350 millióból épül a magyarság és a kunok történetét feldolgozó élménypark a Kiskunságban. A júniusi átadón elmondják a kun Miatyánkat is.

Július 3-ig 2000 előjegyzésre van szükségünk. Félúton már túl vagyunk.

A magyar MMA-s egy térdessel győzte le az esélyesebbnek tartott Aaron Picót.

A Saturday Night Live stábja néhány hete viccelődött ezzel, erre megtörténik.

vita

Hungarikum! Nincs még egy olyan ország a világon, ahol a főpolgármester-jelöltek vitáját egy aktivista Youtube-csatorna szervezi meg, mert a tévék erre nem hajlandóak. A Partizánon mérték össze a programjaikat Tarlós kihívói.

Szakértők szerint, ha már június közepén ennyire durva az olvadás, akkor rekord jégvesztés jöhet idén a szigeten.

A Morva-parti Stillfried ismert régészeti lelőhely, harmincezer éve is lakott lehetett a környék. Most az időszámítás előtti 10.-9. századból kerültek elő a Kelet-Európából Észak-Amerikába menekült zsidók legendás péksüteményére emlékeztető kenyerek.

Május végén Moszkvában először publikálták az Európa felosztásáról rendelkező egyezmény és az ahhoz tartozó titkos kiegészítő jegyzőkönyv szovjet oldalon megőrzött változatának eredeti példányait.

qubit

A kommunista törvényhozás a hétköznapi élethez közelebb álló gazdasági bűncselekményekre is kíméletlen szigorral csapott le. A gazdasági rendőrség sikert sikerre halmozott, a sebtiben felállított munkásbíróságok akár halálra is ítélhették az embert árdrágítás miatt vagy közellátás elleni bűntettekért.

A nemrég visszavonult focista megalapozatlan híreket emleget, de nagyon érdekesen fogalmaz.

Állatkínzás vétsége miatt indult nyomozás.

A kormány meggondolta magát, mégsem támogatja Toroczkaiék szélsőjobboldali fesztiválját

A Hatvannégy Vármegye szerint ezzel behódolt a Soros-ügynököknek.

Végre valami, aminek Washingtonban, Brüsszelben és Moszkvában együtt tudnak örülni.

szoros

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Iránt gyanúsítja, de csak közvetett bizonyítékokat mutatott.

feszültség

Egy nemzetközi kutatócsoport megbecsülte, hogy mennyivel nő az esélye a fegyveres erőszaknak 2, illetve 4 Celsius-fokos átlaghőmérséklet-emelkedésnél. Egyik verzió sem kecsegtető.

-c

A földgáz üzemű erőművek után a megújuló energiatermelés is megelőzte a szénszektort az USA-ban. A szél-, nap-, víz-, biomassza- és geotermikus erőművek egyre olcsóbban és egyre nagyobb hatásfokkal működnek.

határ

Több nemzetközi szervezet is élesen kritizálja a magyar hatóságok embertelenségét. A független képviselő most betiltaná az éheztetését azoknak a bezárt embereknek, akiket azért büntetnek, mert segítséget kértek Magyarországtól.

Kicsit olyan, mint egy medve, de nem medve.

Hasonló sztrájk 1991-ben zajlott, akkor félmillióan mentek utcára.

elég

A kiégési szindrómát hivatalosan is felvették a WHO diagnosztikai kézikönyvébe. Ettől viszont még nem várható, hogy a munkát máshogy kezdik el megszervezni. De legalább már a hatóságok is elkezdték felismerni, hogy valami nem stimmel.

Halálos betegséget okozhat a licsi

Az elmúlt tíz napban legalább 31 gyerek vesztette életét az indiai Muzaffarpurban, a világ egyik legfőbb licsitermő vidékén.

jóhely

Jobban ismered nálunk az országot? Várjuk a tippeket a 444 jó hely Magyarországon kalauzba!

A Pride betiltását követelte a Fidesz képviselője a parlamentben

Boldog István nem akarja, hogy Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek.

káros anyagok

Bár az amerikai hadsereg az elmúlt 10 évben javított a helyzeten, még mindig nagyobb kibocsátó, mint Magyarország és más iparosodott országok.

De a sok vitát kiváltó új horgászkártyát nem kell megsemmisíteniük. Azzal volt a baj, hogy az adókártyád fotójával kellett azonosítanod magad.

videó

2010-ben engedélyezték és adómentessé tették az otthoni főzést, azóta virágzik az illegális pálinkakereskedelem, ellenőrizetlen minőségű alkoholban úszik Magyarország. A kormány nem hajlandó szembenézni a probléma gyökerével, hiszen akkor be kellene ismerniük, hogy tévedtek.

Soha nem volt még olyan meleg ma Budapesten, mint ma.