Gusztáv
3 °C
7 °C

Becslések szerint több ezer zsidót ölhettek a Dunába a második világháborúban. Miután Orbán Viktor támogatását is megnyerték, egy izraeli búvárcsapat kedden, majdnem 75 évvel a holokauszt után, keresgélni kezdett. Kérdés, ha találnak csontokat, honnan lehet tudni, hogy zsidóké.

Ezt Portik Tamás mondta Gyárfás Tamásnak Fenyő Jánosra utalva egy hangfelvétel szerint. A legújabb Portik-sztori már túlnőtt Gyárfás Tamáson, ha igazak a több száz órányi, most megtalált hangfelvételről szóló hírek.

tovább...

Bádogdob

Egy csiga naplójából

Történetek a sötétkamrából

Beszéd a veszteségről

A Warriors kegyetlenül bepörgött, jutott még egy NBA-rekord nekik a trónkövetelő ellen.

Macska és egér

Videók

„Az írást talán Magyar­ország legidősebb bloggere, az idén 85 éves Kocsis Eszter jegyzi.“

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt
  • Peugeot 508 2.0 GT Line BlueHDI

Csak cérnametélteknek!

Karcsú, dögös, vagány. El se hiszem, hogy el lehet benne férni. Aztán rájövök – nem is.

Tovább a Totalcar címlapjára

Számos olyan ingyenes vagy visszterhes jogügylet létezik, amelynek következményeként ajándékozási, illetve visszterhes vagyonátruházási illetéket kell fizetni. Sokan meglepődnek, hogy a vagyonszerzést még külön be is kell jelenteni az illetékes hatóságnak.

Még mindig kínálja magát az a Duna-parti loft lakás, ami megállná helyét a világ több világvárosában is. Okos is, tágas is és nagyon izgalmas. Lessünk be!

Ha hosszú távra gondolkodunk és szeretnénk bebiztosítani a jövőnket, akkor érdemes olcsóbb, egyetem közeli lakások között keresgélni. Befektetői szemmel is érdemes körülnézni a piacon.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!