35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

no event

ANKETA:

Da li trgovine treba da rade nedjeljom?
Vijesti
Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila , saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
Vaterpolisti Jadrana Carine pobjedom su završili grupnu fazu Regionalne A1 lige. Novljani su u Nikšiću deklasirali POŠK 21:3 i upisali 15 pobjedu.
Fudbaleri Arsenala i Koma igrali su nerijeseno 0-0 u derbiju vanrednog kola Druge lige.

Izložba radova učenika osnovnih škola uzrasta do petog razreda na temu „Vatrogasci“, a povodom Svjetskog dana zaštite i spašavanja otvorena je u holu zgrade Opštine Tivat.

U saradnji sa Sekretarijatom za turizam i preduzetništvo Opštine Tivat, kompanija Luštica Development organizuje dvodnevni bazar domaće hrane, poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina, “U susret proljeću”, koji će se tokom vikenda održati u marina naselju u Luštici Bay.

Crnogorski gitarista Danijel Cerović će sutra u 20 sati održati koncert „Weiss Only“ u Maloj sali Centra za kulturu Tivat povodom obilježavanja Svjetskog dana stare muzike. Danijel Cerović, jedan od vodećih crnogorskih izvođača iz domena klasične muzike sa prestižnom...

"Dvadeset godina uspješne muzičke karijere je iza Sergeja Ćetkovića. U godini ovog velikog jubileja, jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih umjetnika u cijelom regionu, predstavlja prvi poklon publici, od mnogih, kojima će sve one koji prate i poštuju njegov rad, obradovati u narednim mjesecima", saopštili su iz Luštice Bay.

Vrijednost minimalne potrošačke korpe u februaru je, prema podacima Monstata, iznosila 639,1 euro, što je 0,6 odsto više u odnosu na januar. “Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 266,1 euro, što je 1,3 odsto više u odnosu na januar”, navodi se u saopštenju.
Fotografija teških građevinskih radova u Uvali Veslo na Luštici, u pojasu do samog mora, posljednjih dana je uznemirila bokeljsku javnost. U odgovorima na novinarska pitanja dostavljena Opštini Herceg Novi razvidno je da u lokalnoj upravu ne znaju ko ovdje i što gradi, ali je navedeno da za predmetnu lokaciju ne postoji pripadajuća planska dokumentacija, iz čega se da zaključiti da se navedeni radovi sprovode nelegalno.