Emisionet

Edicioni informativ

Të gjitha

  • E kthyer tashmë në muze, shtëpia e shkrimtarit Ismail Kadare u vizitua edhe nga vete gjeniu i letrave shqipe.  së bashku me bashkëshorten e tij, shkrimtari u rikthye në...
  • Për festivalet ndërkombëtare të filmave, atyre më të rëndësishëm dhe më pak, filmat e Xhanfize Kekos mbeten më të pëlqyerit për t’i përfshirë në programet e tyre. Rrugëtimi i...

  • Mjaftojnë dy muaj dietë të pasur me fruta-perime për të ndikuar pozitivisht në qelizat riprodhuese mashkullore. Sipas një studimi të fundit të kërkuesve italianë në fushën e andrologjisë, efekt...
  • Zakonisht fjala dietë na bën të mendojmë për të gjitha ushqimet që nuk mund të hamë për të qenë të shëndetshëm si patatinat, ëmbëlsirat dhe karbohidratet. Megjithatë, shkenca tani...