-->

Edicioni informativ

Emisionet

Të gjitha

  • Krijohen edhe meteorët artificialë. Japonia sapo ka dërguar në orbitë satelitin e parë që do t’i lëshojë këto yje. Projekti quhet Sky Canvas dhe këtë vit do të kryhen...
  • Me mijëra njerëz humbin jetën nga pickimi i gjarpërinjve në mbarë botën çdo vit. Mungesa e trajtimit dhe shpesh edhe ilaçi i gabuar do të thotë se këto vdekje...

  • Marrja e kontraceptivëve nga femrat ka qenë e limituar për shkak të efekteve anësore që mund të shkaktonin. Por jo më. Tani gratë mund të përdorin kontraceptivë çdo ditë...
  • Është periudha më e “keqe” e vitit për sa i përket sëmundjeve nga moti i ftohtë apo ndryshimi i pa shpjegueshëm i temperaturave. Mirë është që të kujdesemi për...