• MTV Movie Awards 2019, triumfojnë “Avenger...

  • ​10 ndryshimet që duhet t’i bëni gjatë të ...

  • ​David Beckham shet aksionet e tij në Inte...

  • Conte: Roma nuk do të shkelë rregullat e B...

  • Rama nga Shkodra: Nuk largohem, le të hidh...

  • Uashingtoni shton Arabinë Saudite dhe Kubë...

Loading...