Δύο μεγάλες προσφορές Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: «Κτηματολόγιο» και «Ξενόγλωσσες φράσεις στη Νέα Ελληνική» ΣΤΑ «ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» που θα κυκλοφορήσουν κανονικά το Σάββατο, δύο μεγάλες προσφορές, Κτηματολόγιο» και «Ξενόγλωσσες φράσεις στη Νέα Ελληνική»
Νέα τραγωδία Κρήτη: Μαθητής Λυκείου νεκρός από πυροβόλο όπλο Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρήτη με έναν ανήλικο να πέφτει νεκρός
Καλά ξεμπερδέματα! Τι είπε ο Τομ Φορντ για τη Μελάνια και το «δεν ντύνω συνοδούς πολυτελείας» Ο σχεδιαστής μίλησε στο WWD για να ξεκαθαρίσει την στάση του μετά το «δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να ντύνω μια δοξασμένη συνοδό πολυτελείας, που κλέβει ομιλίες και έχει κακό γούστο στους άνδρες».
   
Κοσμικό σαμποτάζ! Πανσέληνος σκουληκιών : Ενα σύννεφο είχε ο ουρανός και θρονιάστηκε μπροστά στο φεγγάρι Ενα σύννεφο είχε όλο κι όλο ο Αττικός ουρανός μετά τις 7 το βράδυ της Τετάρτης και αυτό πήγε και κάθησε μπροστά από την πανσέληνο,
Market
Δύο βδομάδες μετά τον θάνατό του Τοιχογραφία στη μνήμη του Κιθ Φλιντ Το έργο φέρει τον τίτλο «Twisted Animator» – μια αναφορά στους στίχους τη μεγάλη επιτυχία, «Firestarter» των «The Prodigy».
Πρώτη γυναίκα Ζουζάνα Τσαπούτοβα: Η δικηγόρος που είναι φαβορί για την προεδρία της Σλοβακίας Η Ζουζάνα Τσαπούτοβα, μια 45χρονη φιλελεύθερη δικηγόρος, υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος, είναι φαβορί για να γίνει η νέα πρόεδρος της Σλοβακίας μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών χθες Σάββατο απέναντι στον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος.
Blue Diary από Μ. Σφέτσα