i Atles de la diversitat | enciclopèdia.cat

OBRES

OBRES

Divulgació científica
Estadístiques

☰ Sumari

Atles de la diversitat

Introducció

Atles de la diversitat és la versió digital de l’obra homònima publicada el 2004 pel Grup Enciclopèdia Catalana. El llibre és un atles de la diversitat cultural humana, perquè, precisament, les diverses formes en què es manifesta la cultura humana i com aquestes es distribueixen en el món constitueixen el contingut d'aquesta obra.

Sota la direcció del Dr. Carles Carreras i Verdaguer, un nombrós equip internacional d'especialistes universitaris i l'equip editorial es va dur a terme un treball acurat, solvent i innovador. Dins l'ampli panorama de l'edició internacional, aquest va ser el primer atles d'aquesta temàtica que sortí publicat al mercat. Un atles en català, però amb un enfocament decididament universal i amb voluntat de projecció internacional.

Llegir més...
cheap hydro flask cheap off white Wholesale NBA Jerseys wholesale Nhl jerseys wholesale Nfl jerseys cheap gymshark clothes cheap RayBan Sunglasses cheap swiss gear backpack wholesale Soccer jerseys Dynamo, Kiev cheap anello backpack wholesale Mlb jersey Cheap Nike Shoes cheap fjallraven backpack cheap tumi backpack wholesale the north face backpack cheap Oakleys Sunglasses cheap Mobile phone Cheap power tools X videos
Wholesale jerseys |