RSS Feed

Tiltás Huawei termékekre

Amerikai törvényhozók egy csoportja kétpárti törvényjavaslatot nyújtott be helyi idő szerint szerdán este a Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat gyártotta chipek és egyes alkatrészek amerikai forgalmazási tilalmáról. A törvényhozók javaslata nemcsak a Huawei, hanem a ZTE és más kínai vállalatok olyan termékeire is vonatkozik, amelyek forgalmazása amerikai szankciókat, törvényt vagy exportellenőrzési szabályokat sért.

MIX videó

Kedvenc ételem a Magyaros szűzérme.

A belváros szívében egy kis eldugott utcában vár mindenkit a Regős vendéglő.

Hatoscsatorna

Vélemény

Regös István

N.B. I

N.B. I Valamikor régen azt hittem, jó, ha közöm van a politikához. Ifjú emberként mindenféle eposzi magaslatokba emelkedve magyaráztam, azért foglalkozom szívesen a politikával, hogy csinálója és ne csupán elszenvedője legyek. Ahogy haladt előre az idő, egyre inkább megtapasztaltam, mert mint tudjuk, legjobb tanító az idő, hogy a politika a politikusok dolga.

Sport

Kleinheisler - Szentpétervár helyett Eszék

Kleinheisler László a horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.Miután a lapok Kazahsztánban és Oroszországban is arról cikkeztek, hogy a magyar játékos 1.5 millió euróért az orosz Zenithez szerződhet, nagy meglepetésre, felbukkant a szomszédban.

További videók

  • Adyval Váradon

    Ady Endre talán manapság kevésbé divatos, de menjünk csak el Nagyváradra és nem nagyon szabadulunk majd Ady varázsától.

  • Kávéházi kutyanyelv

    Az 1894-ben megnyílt New York nem csupán egy kávéház volt, hanem a magyar kultúr- és irodalomtörténet jelentős darabkája, ha úgy tetszik, helyszíne is. Márványasztalain regények, versek, színművek születtek, itt írta például Molnár Ferenc A Pál utcai fiúkat, a szerte a világban máig legtöbbet játszott színdarabját, a Liliomot.

  • A megfagyott idő III. - Plázák népe

    Ha vissza akarunk nézni, leltározunk, vagy csak emlékezünk, akkor ezek a jegyzetek felidézik az utóbbi éveket. Lehet, hogy mi egy kicsit másképp láttuk a világot, néhol máshova tennénk ki a vesszőt, de ismerős minden történet.

Kultmix

Rost Andrea áriaestje

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Rost Andrea Kossuth-, Príma Primissima- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész ária estjét hallgathatják meg a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Zongorán kíséri: Harazdy Miklós zongoraművész.

Életmód

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás

A 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól.

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás
Ingyenes InterRail 279 magyarnak

Ingyenes InterRail 279 magyarnak

Több mint 14 500 kalandvágyó európai fiatal kap idén ingyenes InterRail vasúti bérletet a DiscoverEU elnevezésű új uniós kezdeményezés keretében - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság. Az Európát felfedezni kívánó 18 éves fiatalok 2019. április 15. és október 31. között legfeljebb 30 napig élhetnek az utazás lehetőségével.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Valósághűbben a magyar könnyűzenéről

A Dal az elmúlt években sokat mozdult abba az irányba, hogy szélesebb látképpel, ezáltal valósághűbben mutassa be a magyar könnyűzenét - mondta Both Miklós, a zsűri tagja az MTI-nek. Az idei, immár nyolcadik dalválasztó show szombaton kezdődik az első válogatóval.

Nagyvilág

Bekeményít a szlovák rendőrség

Mivel tavaly számos balesetet okoztak a handsfree készülék nélkül telefonáló sofőrök, a rendőrség szigorítani fogja az ezért a kihágásért járó bírságot írja a pozsonyi Új Szó Online.

Galéria

India illata

India virágzik, a csodálatos növények illata terjeng, és furcsa elegyet alkot a szmoggal, a szegénység szagával, mint ahogy ölelkezik a boldogság a boldogtalansággal. Sokan kutatták már Indiát. Nem jutottak a titkok közelébe. Sokan akarták fölfedezni, de csak a felső rétegekig jutottak

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ