login |

A hét jelenete

2019. 03. 25. 22:10 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Legutóbbi kedvencek.) Múlt héten az Umbrella Academy-ből Klaus fojtogatása és a Supergirl-ből a Lex Luthor-os zárójelenet is kapott említést, de a prímet a Love, Death & Robots vitte el, a többségnél a 7. epizódként szereplő Beyond the Aquila Rift zárásával. És a múlt héten láttatok könnyezős, hidegrázós, eszméletlen feelgood vagy egyszerűen csak jól megírt és vagy eljátszott jeleneteket?

A héten melyik sorozat hozott számodra nagyon emlékezetes jelenetet?
(Spoiler nélkül, ha lehet)

Emlékeztető: Into The Badlands 3. évad (folytatás)

2019. 03. 25. 21:25 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló

Ma. 23:00. AMC. Into The Badlands – 3×09 (kritika a héten + szinkronos előzetes) – annyi megjegyzés, hogy Amerikában vasárnap és hétfőn is adásba került, illetve kerül epizód, nálunk viszont elvileg végig marad a heti egy rész.

Az Apple is megérkezett – egy csatornaelőzetessel

2019. 03. 25. 21:17 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: hírek,video

Már eddig is tudtuk, hogy az Apple is beszáll a streaming piacra, hiszen viszonylag sok sorozatot rendeltek be tavaly és idén. Ma pedig be is jelentették, hogy a szolgáltatás neve Apple TV Plus (Apple TV+) lesz, és ősszel indul 100 országban. Az árazásról még nincs hír, de nem lesz benne reklám. (Korábban pletykálták, hogy iTulajoknak ingyenes lehet, de fizetős lesz.)

The new home for the world’s most creative storytellers featuring exclusive original shows, movies and documentaries.

Minden sorozatos tartalom letölthető is lesz. A tovább után el lehet olvasni, amit tudunk az összes eddig berendelt sorozatukról (egy részét már összefoglaltuk régebben, azokat is áthúzom ebbe a posztba), és ami még fontosabb, megnézhető egy montázstrailer azokhoz, amikből már mertek mutatni valami. Itt lehet feliratkozni az új infókra.

Tovább…

Emlékeztető: Ízig-vérig 1. évad

2019. 03. 25. 20:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,hazai termék

Ma. 21:00. VIASAT3. Ízig-vérig – 1×01 (teaser + előzetes + karakterpromók)

Na, a Cseppben az élet után pár nappal egy újabb magyar sorozatpremier – talán ez jobban sikerült?

A 10 részes első évaddal indító heti gasztro dramedy főbb szereplői Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára és Klem Viktor lesznek, a sorozatot Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezői közreműködésével hirdetik, de engem jobban izgat, hogy kik az írók (Búss Gábor Olivér, Divinyi Réka, Rudolf Péter és Trunkó Bence). A gyártó a Paprika Studios.

Ez pedig a rövid szinopszis – minden más majd a kritikában a héten:

Balaton felvidék gyönyörű tájain játszódó történetben, a válófélben lévő házaspár úgy dönt a feleség viszi tovább a sikeres éttermüket. A sztárszakács férj Angliába készül válás után. Ám meggondolja magát és megnyitja éttermét a feleség konkurenciájaként….

De azóta lett egy hosszabb is.

Ismert mondás, hogy nyerő csapaton soha ne változtass! András és Éva nyerő csapat voltak. Egy zseniális séf és egy tapasztalt üzletvezető létrehozták az ország egyik legjobb éttermét, amelynek híre az országon is túljutott. A házaspár igazi gasztronómiai legendává vált, és az André nevű étterem zsinórban hozta el a legmagasabb gasztronómiai díjakat De mi történik, ha a nyerő csapaton mégis változtatni kell? Ha a házaspár életébe beférkőzik egy harmadik és ezzel nem csak a Balaton-felvidéki idill borul fel, hanem kettejük élete is? Képes lesz-e a minden szabályt felrúgó séf bosszúból ledönteni az André trónját, amin eddig ő maga ült?

Emlékezető: Ide süss! 3. évad

2019. 03. 25. 19:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,hazai termék,reality

Ma. 20:00. VIASAT3. Ide süss! – 3×01 (előzetes) – napiban! (és két hét múlva jön a 4. évad is)

Folytatódik a The Great British Bake Off licencére épülő cukrászos realityverseny, amiben annyi a változás, hogy Ábel Anita jön műsort vezetni Hajós András helyett, Sass Dani mellé. Minden más… elvileg változatlan, de majd kommentben megmondjátok, hogy történt-e még valami említésre méltó. (Lekopott volna “Az ország nagy cukrászversenye” alcím?)

Suits: a 8. évad – írta Mate4182

2019. 03. 25. 18:00 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: kritika

A Suits 6 epizóddal tért vissza idén befejezni azt az évadot, ami új korszakot hivatott indítani a sorozat történelmében. Figyelembe véve, hogy a következő szezon egyben az utolsó is, sajnos ez az új korszak nem kap túl sok időt a kibontakozásra, pedig alapanyag lenne bőven.

A karakterek hihetetlen változásokon mentek át az évek alatt, és ha, ne adja ég, nem lenne még egy évad hátra, akár ezzel is le lehetne zárni a szériát. A legnagyobb baj ugyanis épp az egyik előnye a sorozatnak: életmódjukból kifolyólag a Suits mondhatni lezárhatatlan sorozat.

Mindig lesz egy cég aki perelni akar, mindig lesz egy, a múltban sáros dolgokat művelő, de mára jó útra tért ügyfél, vagy akár egy mindig is patyolat tiszta aki tett valami rosszat. A munkakörből kifolyólag örökké lesz új évadokra elegendő sztori és esemény, a kérdés hogy meddig lehetne ezeket más és más köntösben de újra meg újra elénk rakni. Úgy tűnik eddig lehetett. A tovább mögött folytatom spoileresebben. Tovább…

Emlékeztető: Észbontók 6. évad

2019. 03. 25. 16:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,hazai termék,vetélkedő

Ma. 18:00. VIASAT3. Észbontók – 6×01-02 (előzetes és részletek) – napiban, celebekkel, számomra még mindig értelmezhetetlenül.

Festett Badlands-plakátok

2019. 03. 25. 16:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kampány

Megvolt a premier, winnie is ír róla nemsokára, de addig is nézzük az Into The Badlands utolsó részeinek remek karakterplakátjait – a tovább mögötti galériában is van jó pár.

Tovább…

Emlékeztető: Dragon Ball Super 5. évad

2019. 03. 25. 15:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,animáció,anime

Ma. 16:35. VIASAT6. Dragon Ball Super – 5×01

A The Fix folytatásában

2019. 03. 25. 15:10 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2018/19,video

A jogi, kétoldalas, celebes, játszmázós pilotról már írtunk kritikát. Lássuk a tovább mögötti előzetesben, hogy a folytatás mit tartogat.

Tovább…

The Walking Dead – 9×15: The Calm Before

2019. 03. 25. 14:50 - Írta: winnie

48 hozzászólás | kategória: kritika

Ebugatta!

Spoilerek a tovább mögött. Tovább…

Jimmy Fallon és Brad Pitt dallal szólongatja egymás

2019. 03. 25. 13:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: talkshow,video

New York hatalmas épületei között jódliznak egymással a tovább mögötti videóban.

Tovább…

Previous PostsConnectors Error!!!