HunHír.info

2019. Kikelet hava 20. nap, Csilla napja.

Igazi viperafészek volt a Christchurchben kitakarított „békés imahely”

muszlim-ima-500.jpgMiközben a csapból is a szegény, ártatlan muszlimok halála fölötti sírás-rívás folyik, a média "természetesen" elfelejti, hogy a christchurchi muszlim közösség valójában a dzsihadisták egyik agymosó központjaként működött, és számos új-zélandi fiatalembert beszéltek rá, hogy muszlim hitre térve a Közel-Keletre utazva harcoljanak a "hitetlenek" ellen. Erről tanúskodik egy 2014-es újságcikk, amely az elmúlt napokban "rejtélyes módon" eltűnt az internetről, ám archiválva még megtalálható. A stuff.co.nz öt évvel ezelőtti cikke két új-zélandi állampolgár haláláról szól, akikkel egy amerikai drón csapása végzett Jemenben.

Kikötött Lampedusán az olasz „civil szervezet” hajója, a hatóságok lefoglalták, de el kellett volna süllyeszteni!

2019. március 19. 21:00

menekultek250.jpgA Mediterranea nevű olasz "civilszervezet" hajója 48 betolakodóval a fedélzetén kikötött Lampedusa szigetén kedd este, a hajót a hatóságok lefoglalták, a legénység ellen vizsgálat indult illegális migráció segítése címén. A Mare Jonio nevű hajó annak ellenére kötött ki a dél-olaszországi sziget kikötőjében, hogy erre nem kapott engedélyt a hatóságoktól.

Putyin készül a válságra

2019. március 19. 17:06

putyin-250.jpgA globális politikai trollkodás, a nemzetközi katonai agressziók miatt indokoltan rendkívül negatív Vlagyimir Putyin orosz elnök megítélése. Ez a narratíva ugyanakkor könnyen elhomályosítja a tényt: az orosz elnök tudatosan készül egy Nyugatról érkező válságra, és egy rendkívül felkészült technokrata közgazdászcsapattal és nagymértékű spórolással igyekszik az orosz gazdaságot megerősíteni


A Mi Hazánk nemet mond a megélhetési gyerekvállalásra

2019. március 19. 13:34

forintok.jpgA Jobbikból kivált politikusok által alakított párt, a Mi Hazánk családpolitikai programjának lényeges eleme, hogy 3. gyermektől munkához kössék a támogatást. A párt kiemelve a családok segítésének fontosságát nehezményezi, hogy jelenleg több olyan formája is létezik a támogatásnak, amely nincs munkaviszonyhoz kötve, így jelenleg mindez melegágya a megélhetési gyermekvállalásnak.

A szövetségesek provokálták ki a német megszállást, nem törődve a magyarországi zsidókkal

2019. március 19. 09:14

nemet-katonak250.jpgAz amerikai hírszerzés washingtoni archívumában az elmúlt hónapokban talált iratok megerősítik: Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok.


1990. március 19. - A marosvásárhelyi fekete március

2019. március 19. 07:51

roman-magygyulolok.jpgAz 1989. decemberi forradalom után Romániában egyre erősödött a román nacionalizmus. Az új vezetés nem mutatott hajlandóságot arra, hogy érvényesítse a nemzeti kisebbségektől a kommunista diktatúra idején megtagadott jogokat, sőt az országot irányító Nemzeti Megmentési Front Tanácsának (NMFT) elnöke, Ion Iliescu februárban már nyíltan a magyar szeparatizmus veszélyéről beszélt.

1944 . március 19-e: a Margarethe-hadművelet

2019. március 19. 07:26

naci_nurnberg250.jpgMiközben Horthy Miklós kormányzó elbúcsúzott Hitlertől, és 1944. március 18-án, este kilenc után hazaindult a Turán különvonaton a klessheimi kastélyból, már javában folytak az előkészítő hadmozdulatok hazánk német megszállására. Horthy ekkor már mindent tudott, de semmit nem tehetett, kénytelen volt tudomásul venni a német kancellár döntés


Friss híreink

Folytatja az éjszakai randalírozást Soros György liberális-keltetője, az Auróra

2019. március 19. 20:38

A magát nyíltan ellenzéki helyként emlegető Auróra Kioszk minden jogi kiskaput megpróbált kihasználni, hogy a környékbeli 200 lakó kérését semmibe véve folytassa az éjszakai randalírozást. – olvasható a Józsefváros polgármesterének közleményében.

Sojgu üzenetet vitt Putyintól Aszadnak Damaszkuszba

2019. március 19. 19:12

Vlagyimir Putyin orosz elnök személyes üzenetét vitte el Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter Bassár el-Aszad szíriai államfőnek Damaszkuszba - közölte kedd este az moszkvai katonai tárca. Az orosz védelmi miniszter ugyanakkor hozzáfűzte, hogy "nem mindenki elégedett a szíriai kormány sikereivel és a békés élet helyreállításával". Hangot adott álláspontjának, amely szerint "a nyugati országok a minimumra akarják szűkíteni az összes pozitív változást Szíriában és újabb akadályokat állítanak a válság lezárása elé".

Ismét büntettek a bocskoros oláh megszállók a március 15-i magyar zászlók miatt Székelyföldön

2019. március 19. 18:58

Ismét megbírságolta Sepsiszentgyörgy és Székelyudvarhely polgármesterét Kovászna, illetve Hargita megye prefektusa a magyar nemzeti ünnepre kitűzött magyar zászlók, szalagok miatt – írták kedden a székelyföldi portálok.

A kormánynak joga van a kitoloncolásra váró migránsok fogva tartására

2019. március 19. 18:52

A kormánynak joga van a kitoloncolásra váró illegális migránsok korlátlan ideig tartó fogva tartására - döntött kedden az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróság. A döntés azokra a migránsokra vonatkozik, akiket bűncselekményért elítéltek és börtönbüntetésük letöltése után kitoloncolásra várnak.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000165 kep000115 kep000089 kep000027

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat