DIMENSIUNEA PARLAMENTARĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE

În categoria Anunțuri 30 decembrie 2018

Pe durata primului semestru al anului 2019, Parlamentul României va îndeplini anumite funcții specifice și va coordona evoluția Dimensiunii Parlamentare. Generoasa clădire a Palatului Parlamentului va găzdui șase evenimente interparlamentare, care sunt programate a avea loc pe durata președinției Consiliului UE, pe care România o va exercita între 1 ianuarie și 30 iunie 2019.

Vezi detalii

ANUNȚ DE PRESĂ
ACREDITAREA JURNALIȘTILOR ÎN SESIUNEA FEBRUARIE - IUNIE 2019


În categoria Comunicat de presă 14 ianuarie 2019

Direcția comunicare și relații publice a Camerei Deputaților va primi, în perioada 15 ianuarie - 15 februarie, cererile de acreditare pentru sesiunea parlamentară februarie - iunie 2019, precum și solicitările pentru permisele de acces auto în parcarea Palatului Parlamentului. Acestea se pot depune de luni până vineri, între orele 9.00 - 17.00, la Biroul comunicare cu mass-media și imagine (etaj 4, camera 4099, tel. 021.414.1455). Documentele necesare acreditării se pot trimite și electronic, la adresa de email [email protected] (scanate).

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 ianuarie 2018


primită de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna Raluca Turcan
Fără precedent în 20 de ani – crunta indolență a PSD-ALDE ține România fără buget de stat pe anul în curs

Niciodată un guvern în funcție nu a creat atâta confuzie în mediul economic, neavând nici măcar în luna ianuarie 2019 o schiță sau un proiect de buget care să fie pus în dezbatere publică.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 ianuarie 2019


primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grupul parlamentar al PNL)
România are oportunitatea de a deveni garantul păstrării unității Uniunii Europene
Proiectul de Acord Brexit, îndelung negociat de Guvernul Theresa May cu liderii Uniunii Europene, a fost respins în Camera Comunelor cu un număr mare de voturi, fapt ce a condus la o amplificare a crizei politice.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 ianuarie 2019


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Iașul rămâne doar cu titlul de „Capitală Istorică”

Pe 23 ianuarie, orașul Iași va primi oficial titlul de „Capitală Istorică“. Este un gest de recunoaștere simbolică pe care președintele României, Klaus Iohannis, îl va face personal. Pe de altă parte, aproape toate recunoașterile venite din partea guvernului nu au fost însoțite și de proiecte concrete, care să ofere acestei zone a țării șansele dezvoltării economice.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 18 ianuarie 2019


primit de la vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul deputat Marilen Pirtea (Grupul parlamentar al PNL)
Ordonanța de urgență nr. 114/2018, cunoscută ca Ordonanța “Taxei pe viciu”, a început să producă efecte economice negative în cascadă, îndreptând România către recesiune

“Populismul disperat este vizibil în toate capitolele Ordonanței 114, cunoscută ca Ordonanța “Taxei pe viciu”, adoptată în grabă de Guvernul PSD-ALDE, la finalul lunii trecute. Fără să verifice în niciun fel posibilele efecte economice ale acestei decizii guvernamentale, care face trimitere la multe domenii ale vieții economice, Ordonanța a început să producă rezultate negative în cascadă, mai ales prin indicii declinului bursier, prin indicii cotațiilor acțiunilor bancare și ai funcționării sistemului energetic.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult