Schriftelijke vragen GroenLinks over Van Pomerenstraat
Uitgegeven op 21-01-2019 om 10:53  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Aan de Van Pomerenstraat in Hippolytushoef, waar tien nieuwe woningen zijn gebouwd en grondwerken zijn verricht, zijn grote bomen en struiken gekapt. De Helderse buurt, waarvan de Van Pomerenstraat deel is, wordt van oudsher gekenmerkt door bomen aan de straatrand. Het lijkt er nu op dat de straat en de stoep bij de herinrichting volledig worden bestraat en dat er geen bomen en struiken worden geplant. Zoals bekend is een versteend grondoppervlak slecht voor de waterafvoer. Bomen en struiken helpen bij waterberging, bieden schaduw, vangen fijnstof op en dragen bij aan de biodiversiteit.


De Van Pomerenstraat, met rechts de tien nieuwe huizen, grenzend aan de Parklaan

Wordt er niet te gemakkelijk gekozen voor het kappen van bomen en struiken als er werkzaamheden worden verricht? En hoe zijn de omwonenden hierbij betrokken? Daarom heeft Lilian Peters, fractievoorzitter GroenLinks, het college een aantal schriftelijke vragen gesteld:

Lees verder...
(advertentie)
IJsselmeerberichten, Afsluitdijk en meer
Uitgegeven op 20-01-2019 om 17:37  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - In januari 2016 heeft de regering het Rijksinpassingsplan Afsluitdijk vastgesteld. Daarin is voor wat betreft de veiligheid besloten de dijk niet te verhogen, maar uit te gaan van een ‘overslagbestendige’ dijk. Dit betekent dat de bekleding van de dijk wordt verstevigd.Bovendien worden pompen ingebouwd om in extreme situaties toch voldoende water uit te kunnen slaan. Dit moet tot 2050 voldoende zijn. Hierbij is het principe van ‘adaptief deltamanagement’ leidend. Daarnaast is besloten de scheepvaartsluizen en de spuisluizen niet alleen te renoveren, maar ook zo mogelijk ecologisch (vistrek) en energetisch te verbeteren. Voor het beperken van I de nadelen voor vogels tijdens de werkzaamheden is samen met Natuurmonumenten en anderen uitvoerig onderzoek verricht en zijn er voorstellen gedaan. Ook is een Masterplan Beeldkwaliteit vastgesteld. Doel is ervoor te zorgen dat de diverse ingrepen niet tot een rommelig beeld leiden, maar juist tot verhoging van de esthetische beleving. Met alle eerbied voor het iconische ontwerp uit de jaren dertig.

Lees hier het hele bulletin...

(advertentie)
Zondag achter dijk
Uitgegeven op 20-01-2019 om 12:52  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Piet de Jong stuurde ons zondagochtend deze foto's. IJsafzetting op het wad.Piet: "Wat is ut toch een voerrecht om hier te woene!" En zo is het Piet.
(advertentie)
Uitdaging voor Thalia met 'Bad Girls'
Uitgegeven op 20-01-2019 om 11:38  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De 66 jarige geschiedenis van Thalia kent maar liefst 52 operette producties, allen uitgevoerd onder de noemer Operettevereniging Thalia Wieringermeer. De naam veranderde in Muziektheater Thalia Hollands Kroon en men richtte in de veranderende wereld de pijlen op musicals. Na uitvoeringen als Aïda, The Sound of Music, Ciske de Rat en afgelopen jaar The Wiz, staat nu de 14e musical op het programma. Maar deze keer niet met spetterende, oogverblindende kleuren en decors. Deze uitvoering speelt zich namelijk af achter de muren van een vrouwengevangenis.Een rauwe, harde samenleving waarin geen plaats is voor zachte hand en zoetgevooisde stemmen. De vrouwen moeten er overleven, knokken voor hun recht, letterlijk vechten om een plek. Het levert niet alleen indrukwekkende scènes, maar ook hilarische momenten op.
Alle reden om deze musical, afgeleid van de intens populaire Britse televisieserie, te bezoeken.
De uitvoeringen zijn in het Vikingschip in Den Oever op 23, 24, 29 en 30 maart.

Meer informatie op de pagina Op stap.
(advertentie)
Welke naam vindt u passen bij de servicewagen van Hollands Kroon?
Uitgegeven op 20-01-2019 om 11:15  |  link  |  bewaar  |  print

Gemeentebericht Hollands Kroon


HOLLANDS KROON - Vanaf mei rijdt Hollands Kroon met een servicewagen door de gemeente waar u als inwoner terecht kunt voor vragen en/of problemen. De wagen wordt nu gebouwd en Hollands Kroon zoekt nog naar een passende naam. Denkt u mee?

Rijdend kantoor
De servicewagen is een klein rijdend kantoor met ruimtes en zitjes om u in te ontvangen. Hierin nemen medewerkers van verschillende teams in wisselende samenstelling plaats. De wagen staat op basis van een rooster een dag of dagdeel bij u in de buurt. Dit rooster maken ze ruim op tijd bekend zodat u weet waar en wanneer u de wagen kunt vinden.

Lees verder op de website van de gemeente Hollands Kroon...
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Wieringer bands spelen het beste uit de top 2000
Uitgegeven op 19-01-2019 om 23:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Zaterdag 2 februari komen 3 Wieringer bands, The Rootz, Broken Chain en De Noeverse Bietbent bijeen op het podium van het café “Bij de Buren” te Wieringerwerf. Daar spelen ze 100 liedjes, samengesteld uit de top 2000 lijst van Radio 2.

Een avond vol met heerlijke classics uit de muziekgeschiedenis! Zeven uur lang live muziek, van 19:00 - 02:00. Veel grote namen komen voorbij; U2, Queen, Guns ’n Roses, The Beatles, ACDC, Jimi Hendrix, Led Zeppelin…je hoort ze allemaal.Een feest der herkenning, uitgevoerd door Wieringer muzikanten, en jij kan er bij zijn!
In de voorverkoop is een kaartje € 10,- Verkrijgbaar bij Primera Wieringerwerf, Café “Bij de Buren” of te koop bij 1 van de bandleden.
(advertentie)
Sprtkwis met ruim verschil terecht gewonnen door team M
Uitgegeven op 19-01-2019 om 15:37  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Sportkwis gewonnen door vier kundige sportkenners. Buurtvereniging Noordervenne zette na een jaartje onderbreking deze spannende traditie samen met Succes en Tonegido weer voort.


De terechte winnaars, v.l.n.r. Frank, Peter, Jan Martien en Erik.

De deelnemende teams, 64 mannen en vrouwen verdeeld over 16 teams, werden getrakteerd op pittige vragen. Wel erg veel voetbalvragen, maar daar kun je je tegen wapenen. Al met al een heel gevarieerd scala aan vragen moesten er beantwoord worden. De vraagstellingen werden verpakt in diverse formats. Zo waren er meerkeuzevragen, video- en audiovragen en moest de traditionele 'Rode Draad' opdracht uitgevoerd worden. Dit viel niet mee, de deelnemers moesten in de juiste volgorde alle Nederlandse Bondscoaches in de juiste volgorde plaatsen. De winnaars van de kwis wisten ook hier goed mee te scoren. In de finaleronde waren zij met afstand de beste.

Een pluim gaat naar de organisatie, de deelnemers kijken nu al uit naar sportieve revanche volgend jaar.


Uitslag sportkwis 18 januari 2019:

1: Team M 83 punten: Erik Heijblok, Frank Ottens, Peter Bos, Jan Martien Zuidema
2: Team F 75: Raymond Leever, André Bakker, Frank Janssen, Jeroen Voos
3: Team B 62: Kees Toebak, Bert Foekema, Lars Verfaille, André Verfaille
Team A 62: Daan prins, Stefan Cornelissen, Rick Doesburg, Freek de Kort
(advertentie)
Ook dit jaar een tuinronde, daarom tuinen gezocht
Uitgegeven op 19-01-2019 om 10:37  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Soroptimisten Wieringerland zijn druk doende met de voorbereiding van de jaarlijkse Tuinronde. Die is dit jaar op zondag 26 mei van 10:00 tot 17:00 uur. De route voert dit jaar over Oost Wieringen.


Foto Herman Loer

De Soroptimisten zijn op zoek naar nieuwe tuinen in Den Oever, Oosterland of op Stroe. Kunst en/of bijzondere verzamelingen zijn ook van harte welkom.
Als u mee wilt doen en van een gezellige dag houdt, meldt u dan aan bij Anja Moeijes, [email protected].
(advertentie)
Hondenpoep een probleem, baasjes ruimen het niet op
Uitgegeven op 19-01-2019 om 01:45  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Ingezonden bericht

'Ik wil de hondenbezitters even aanspreken, ik hoop dat het via deze weg kan..

Moet even iets kwijt!!
Word er letterlijk schijtziek van en dan wel van honden schijt.
Ik vind het niet normaal dat hondenbezitters de ontlasting van hun hond niet opruimen in het dorp..(Hippo)
De groenstrook op de hoek van de Van Hengelstaat en de Parklaan is een groot hondentoilet geworden.

De mensen zijn te beroerd om het op te ruimen, terwijl er vijftig meter verderop een groene bak staat met GRATIS zakjes en om het daarin te deponeren.
Het is niet alleen hier maar in heel het dorp!

Ze klagen straks weer volop als het onkruid weer begint te groeien en dat de Gemeente er niks aan doet.

Als we nu eerst zelf maar eens aan beginnen als hondenbezitter om de hondenpoep zelf op te ruimen. Dan ziet het dorp er al een stuk schoner uit.

Ik heb zelf ook een hond en ruim het wel netjes op!!

Groetjes M. Z.


(Naam bekend bij de redactie, meerdere klachten van deze aard zijn bij ons gemeld)
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Je kan er maar op voorbereid zijn...
Uitgegeven op 19-01-2019 om 01:29  |  link  |  bewaar  |  print

'Voorkom extra kosten en tref maatregelen'

HOLLANDS KROON - Vorst kan de komende weken zorgen voor een bevroren watermeter of waterleiding. Bevindt uw watermeter zich buiten het huis? Dan is de kans op bevriezing van uw waterleiding en watermeter extra groot.


Het waterleidingsbedrijf tipt u allen:
'Geef vorst daarom geen kans en neem tijdig maatregelen. Om bevriezing aan uw waterleiding en watermeter te voorkomen, adviseren wij u om de watermeter te isoleren, de buitenkraan af te tappen en de woning op temperatuur te houden. Voorzie een buitenput altijd van een putdeksel en isoleer de (ruimte van de) watermeter. Onze monteur Johan laat u in een instructievideo zien hoe u dit het beste kunt doen.'

- Lees onze uitgebreide isolatietips nog eens na op de website: pwn.nl/vorst

Let op!
Bij bevriezing bent u, als eigenaar van een buitenput, zelf verantwoordelijk voor de kosten van een nieuwe watermeter. De kosten hiervan zijn € 171,- (inclusief 9% btw).
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
28 januari 1996, stel dat het 23 jaar later echt koud gaat worden?
Uitgegeven op 18-01-2019 om 03:21  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - MARATHON AMSTELMEER, BEELDDATUM 28-01-1996.
Na 1963 moesten wij ook 23 jaar wachten op de tocht der tochten. Veel mensen hadden de moed al opgegeven.


Erik Hulzebosch finisht zondag als eerste in Westerland en wint de Amstelmeer-marathon. De schaatser bleef in de tocht over 100 kilometer Henk Angenent en Peter Baars voor.
Waar blijft de tijd.....een winter met een dichtgevroren Amstelmeer.>


(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Foto van het weekend
Uitgegeven op 18-01-2019 om 00:56  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Iedere week een oude, nieuwe, grappige, bijzondere, leuke of aparte foto.


Vroeger tijdens het bestaan van Club 1626 gaf deze jongerenvereniging het clubblad De Rijp uit. In het blad nieuwtjes over de club en het programma. Club 1626 heeft nog een aantal jaren de bioscoop gehuurd. Veel toentertijd beroemde Nederlandse pop en rockbands traden hier op. Zoals u eerder deze week op Wieringernieuws kon lezen hangt het mooie schilderij gemaakt door Hilco Visser nu in het Dorpshuis.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Hoe gaat de nieuwe servicewagen heten?
Uitgegeven op 17-01-2019 om 17:41  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Vanaf mei rijdt er een servicewagen door Hollands Kroon waar inwoners terecht kunnen voor vragen en/of problemen.

De wagen wordt nu gebouwd, maar de gemeente zoekt nog naar een passende naam.
Inwoners kunnen daarom stemmen op een vijftal namen op Facebook.
(advertentie)
Waddenzee is nog niet van de troep af, kotter vangt kussens
Uitgegeven op 17-01-2019 om 02:41  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Er drijft nog van alles rond in de Waddenzee na het kapzeisen van veel containers van het containerschip de Zoë.


Visserman Pieter Beer, bemanning op de WR 3, trof dit aan in de netten, kussentjes. Als de wind 'om de Oost gaat' zal er nog wel het één en ander aan komen drijven.


ADVERTENTIE


Trouwreportage? Henk-Jan Wittink
(advertentie)
Krijgen wij nog een winter? Bloemetjes hopen liever van niet.
Uitgegeven op 17-01-2019 om 02:01  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De natuur gaat zijn gangetje. Er bloeien dus nu nog veel bloemetjes zo links en rechts. Maar wat kunnen wij verwachten, er is koud weer op komst, zeggen ze....


Iets van een viooltje ofzo, tegen de gevel van een woonhuis. Bloempje doet zijn best.

Voor het huis dit dappere geraminumpje, heerlijk toch? Maar wat als Koning Winter zijn polaire dampen vanaf vandaag laat neerdalen over onze streek? Wij gaan het meemaken. Uiteraard belonen wij de mooiste winterfoto's met een passend kado, een erwtensoeppakket. Vanaf dit weekend kunt u uw winterfoto's zelf plaatsen in de rubriek foto's. Een deskundige jury regelt de rest.
(Fotografie Henk-Jan Wittink, SAMSUNG telefoon)

(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Opzet gezinshuis door Incluzio Hollands Kroon
Uitgegeven op 17-01-2019 om 01:46  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Niet ieder kind kan in de veiligheid van een eigen gezinssituatie opgroeien. Soms is een vervangende woonplek nodig. Het gezinshuis biedt zo’n plek. De opzet van een gezinshuis heeft tot doel om jongeren, die niet langer thuis kunnen wonen, zo normaal mogelijk in een gezinssituatie te laten opgroeien. Om een gezinshuis te realiseren in de regio Hollands Kroon zocht Incluzio Hollands Kroon afgelopen jaar de samenwerking met Gezinshuis.com. De eerste stappen zijn gezet.

Incluzio Hollands Kroon zocht afgelopen jaar de samenwerking met Gezinshuis.com op vanuit de visie dat het voor een kind niet altijd goed is om in een residentiële instelling te wonen, soms ver van zijn/haar eigen, vertrouwde omgeving. Het gaat om kinderen en jongeren die problemen ondervinden op meerdere leefgebieden. Er kan sprake zijn van een psychisch probleem, gedragsproblemen of door oorzaken als mishandeling, echtscheiding, opvoedingsonmacht of verslaving, waardoor zij vastlopen in hun ontwikkeling. Bij lichtere problematiek zoekt Incluzio altijd eerst naar een vervangende woonplek binnen het eigen netwerk. Bij zwaardere problematiek vindt de organisatie een gezinshuis een passend alternatief.
Lees verder...
(advertentie)
Rondje om, thuis op de stoel met de kachel op hoog maar hoe was het 9 jaar geleden?
Uitgegeven op 17-01-2019 om 01:10  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Het is geen fietsweer, dus zoek je op het wereldwijde web naar leuke items. Die zijn er genoeg. Voor de vele lezers die geen Facebook kijken deze foto van de WR 212 vissend op garnalen.


(Foto: Corinna Vollertsen via Facebook Jelle van der Burg)
Rondje op en neer langs de kust, de 212 raapt garnaaltjes op, lekker! Door de geringe diepgang kan deze mooie kotter dicht tegen de kust aan vissen. Van de week gaat de wind eindelijk de oost om, krijgen wij dan rustig weer en zon? Zo ja, dan gaan wij weer lekker op de fiets even 'kieken', wanten aan en de muts op.


15 januari 2010, schaatsen op het Amstelmeer. De voorspellers van het weer zijn er nog niet helemaal uit, maar er komt dus wel kouder weer aan. Of wij dit gaan beleven zoals op deze foto? Dat is nog even afwachten. (Fotografie Henk-Jan Wittink, NIKON)

Mocht het zover komen dan is Wieringernieuws er als eerste bij. Wieringernieuws sponsort in ieder geval de bekers tijdens de kortebaanwedstrijden van IJsclub Westerland.
Kees Tijsen 'De Krab' kan dan zijn titel verdedigen. Op de archieffoto van fotograaf Henk-Jan Wittink ziet u Kees Tijsen links en Arjan Bakker rechts, kortebaankampioenschap Wieringen op Westerlander IJsbaan 2012. Kees prolongeerde toen zijn titel, komt er een trilogie aan?


Kijk hier terug naar het bericht van toen op Wieringernieuws, tsjongejonge… het kon wel koud zijn vroeger!
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 16-01-2019 om 21:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gezond en lekker nieuws uit Den Oever.

Deze week hebben we, tenminste vind ik, het lekkerste visje wat er is in de aanbieding, Schar!Een zeer smaakvol visje met stevig vlees. Het is makkelijk te bereiden en eigenlijk geldt bij Schar, eenvoud is het lekkerst! Om het toch iets spannender te maken voor de wat meer culinaire visliefhebbers heb ik een recept gevonden van Bart van Olphen.


Gebakken schar met boerenkoolpesto.
4 personen

• olijfolie
• 12-15 cherrytomaatjes aan de tros
• 1 hele schar, schoongemaakt (vraag je visboer dit te doen)
• flinke scheut arachideolie
• klontje boter (optioneel)
• handvol ongezouten cashewnoten, gehakt, voor erbij
• 1 citroen, in partjes, voor erbij

Lees verder...
(advertentie)
Een digitale gemeente, wat moet ik ermee?
Uitgegeven op 16-01-2019 om 18:33  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Via allerlei kanalen informeert de gemeente u over onderwerpen die de gemeente aangaan. Dat doet Hollands Kroon via de kranten, maar vooral via digitale kanalen. Inwoners worden namelijk steeds digitaler en zij maken goed gebruik van de aangeboden mogelijkheden via de website.

Digitaal vaardig
De gemeente ontvangt regelmatig geluiden dat er groepen inwoners zijn die minder digitaal vaardig zijn. We willen graag weten hoe we deze inwoners het beste kunnen ondersteunen. Daarom gaan medewerkers vanaf 21 januari tot en met 22 februari de dorpen in om het aan u te vragen.

Data & locaties

Lees verder...
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Garage Klein verrast klanten
Uitgegeven op 16-01-2019 om 11:36  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Vetos, het netwerk waarbij autobedrijf Klein is aangesloten, bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met een prijzenfestival. Gisteren waren 10 klanten uitgenodigd in de garage. Een van hen werd aangenaam verrast met een weekend naar Praag. Vera Weijers was de gelukkige.De 10 klanten, die waren uitgenodigd, ontvingen een bos bloemen, die zij zelf mochten pakken. In iedere bos zat een envelop met inhoud. Een van de enveloppen bevatte een mooie prijs: Een weekend naar Praag. Vera Weijers had de juiste bos bloemen gekozen. Zij mag met haar man Paul een weekendje naar de hoofdstad van Tsjechië. Ze hoeven niet met de auto...


Vera Weijers wordt door Albert Klein aangenaam verrast

De negen 'verliezers' gingen niet met lege handen naar huis. Naast de bos bloemen was er voor ieder van hen een tegoedbon van Autobedrijf Klein.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Reanimatiecursus BLS&AED volwassene en kind
Uitgegeven op 16-01-2019 om 11:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Simone Care geeft In mei en juni een cursus reanimeren in Hippolytushoef, Er kunnen maximaal 6 personen per keer aan deelnemen. De cursus duurt één van 09:00-16:00 uur.

Het c ertificaat is een jaar geldig en daarna zal je voor je herhaling moeten komen.
De volgende datums zijn gepland: 10-5/24-5/7-6/28-6.
Voor prijzen en informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06 1296 2808.
(advertentie)
Krav Maga training in Hollands Kroon
Uitgegeven op 16-01-2019 om 09:23  |  link  |  bewaar  |  print

'Gratis proefles!'

WIERINGERWERF - Krav Maga Noord-Holland start 1 februari a.s. met een nieuwe Krav Maga beginnergroep in Wieringerwerf. De lessen in Wieringerwerf worden op de dinsdag en vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur gegeven in de gymzaal van RSG Wiringherlant, Terpweg 1 in Wieringerwerf.Krav Maga Noord-Holland is één van de grootste en meest professionele Krav Maga-scholen in de wereld met ruim duizend actieve leden, waar je zes dagen per week op verschillende locaties kunt trainen. Dus mocht je een keer niet in Wieringerwerf kunnen trainen; je kunt jouw training binnen een maand vooraf en een maand achteraf inhalen op een andere locatie in de buurt. De school is aangesloten bij Krav Maga Global uit Israël. Krav Maga Global is de organisatie van Eyal Yanilov, de hoogst gegradueerde Krav Maga instructeur ter wereld.
Lees verder...
(advertentie)
Kroonkeukens opent nieuwe showroom
Uitgegeven op 16-01-2019 om 08:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tijdens de viering van het 4-jarig bestaan wordt de nieuwe showroom gepresenteerd bij Kroonkeukens op de Wieken in Hippolytushoef.Op 19 en januari gaat dit gepaard met veel openingsacties. Bijvoorbeeld wandtegel 30x60 centimeter voor € 14,95 per vierkante meter. Op zaterdag en zondag 19 en 20 januari bent u van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 uur.
(advertentie)
Aanbiedingen en nieuws van onze adverteerders
Uitgegeven op 15-01-2019 om 13:05  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - (Advertentie) De aanbiedingen en nieuwsberichten van en over onze adverteerders staan vanaf nu gebundeld in één artikel. Dagelijks wordt dit bericht aangepast. Dit artikel is voor onze adverteerders een extra gratis mogelijkheid om acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen de aanbiedingen worden afgewisseld van plaats in beeld gebracht. Voor onze 'vaste' adverteerders is plaatsing in dit artikel gratis. Berichten hier geplaatst verdwijnen na een week onder "lees verder" en de nieuwste worden bovenaan geplaatst. Maximaal 1 bericht per twee weken mogelijk. Klik ook op lees verder om deze informatie te lezen.


PRAXISBekijk onze folder op KLIK HIER voor de acties en meer informatie bij PRAXISKROON KEUKENS
C.I.V. DEN OEVER
KOUD? Vertrouwde kwaliteit in een nieuw model.
Helly Hansen thermoshirt met Merinowol, met rits of met ronde hals.

Verkrijgbaar in grijs en donkerblauw Maat M t/m 3XL.

Ook in lange thermobroek verkrijgbaar!
Haventerrein 3, 1779 GS Den Oever
Tel. 0227-512705, e-mail: [email protected]
Website: www.civ.nl

VM COMPUTERS & ICTTip vvor de feestdagen, kadobon, computer benodigdheden, spelconsols.


Lees verder...
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Expositie ruimte in het centrum - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...
Buienradar: