Intervista

Dossier

FILMI/ Kali që i ngordhi Skënderbeut dhe skenari si produkt rus

Është dëshpëruese të mendosh se skenari i filmit “Skënderbeu”, i vetmi kushtuar heroit kombëtar, është dhe ai produ...

E KALUARA/ Donte t’i mbante ligjëratat shqip, kush ishte hoxha nga Prishtina që takoi Sulltan Abdul-Hamidin

Në ekranin e një prej televizioneve me të shikuar në trojet shqiptare ka filluar të transmetohet seriali për Sullta...

Kulturë & Media

Bota & Rajoni

Sport

Real – Sevilja: përgjaket Luka Modriç, vijon lojën i fashuar (video)

Në përballjen Real Madrid – Sevilja në javën e 20 të La Liga-s, një incident ndodhi në fushën e lojës ku më i...

Shkencë & Jetë

Facebook: ja çfarë (nuk)është “10YearChallenge”…

Një numër i madh i përdoruesve të Facebook refuzuan të pranonin sfidën e "10YearChallenge", sepse ata besojnë...

Reklama

Reklama 3 160 x 600

Moti