21.01.19 14:11

Te fundit

Te lexuara

Personazhe

Jete dhe Stil

Injektonte spe.rmë për 18 muaj në krahun e tij, por ajo c...

Një 33-vjeçar, emri i të cilit nuk është bërë i ditur është bërë kryefjala e mediave të huaja, pasi ...

Kuriozitete

Ja pse duhet të keni gjithmonë një gjilpërë në shtëpinë tu...

Gjilpërët mund të shpëtojë jetën e pacientit në rast të parainfarktit. Kjo këshillë është dhënë nga ...

Receta

Roze

Bota